Tietosuojakäytännöt

Käyttäjän tulee lukea nämä tietosuojakäytännöt ennen kuin hän aloittaa palvelun käytön osoitteessa www.jaroar.com.

Tämä tietosuojakäytännöt ovat henkilötietolain (10 ja 24 pykälät) sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Näitä tietosuojakäytäntöjä on päivitetty 28.8.2020 ja nämä ehdot korvaavat aiemmat rekisteriselosteet. Näiden tietosuojakäytäntöjen avulla haluamme informoida sivuston www.jaroar.com käyttäjiä henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia asiassa läpinäkyvästi. 

  1. KÄYTTÄJÄN ANTAMAT HENKILÖTIEDOT

Henkilötietoja voidaan kerätä henkilön ostaessa jaroar.com sivustolta palveluita tai –tuotteita. Henkilö voi myös itse rekisteröityä tai antaa tietoja Jaroarin asiakasrekisteriin esimerkiksi uutiskirjeen tilaamalla, osallistumalla kilpailuun, kyselyyn tai tilaamalla ilmaisen e-kirjan tai osallistumalla webinaariin.

Asiakas voi halutessaan liittyä Jaroar–uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin hän antaa kirjallisen suostumuksen vastaanottaa ulkoilu- ja matkailuvinkkejä sekä tietoja valmennuksista ja valmennuksista. Tähän liittyen hän hyväksyy myös markkinoinnin sähköpostitse. Sähköpostilistalta voi poistua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevan linkin avulla tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen support (at) jaroar.com.

Tietoja kerätään ja käytetään asiakasrekisteriin asiakassuhteiden hoitamiseksi, palveluiden tuottamiseksi ja toiminnan edelleen kehittämiseksi. Tietoja voidaan käyttää myös henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja mainonnan tuottamiseen verkkopalvelussa jaroar.com.

Asiakkaan itse luovuttamien tietojen lisäksi keräämme tietoja myös lokitiedostoihin, jolloin tietoja ei yhdistetä tiettyyn henkilöön. Lisätietoja tästä kohdassa 2. Lisäksi on mahdollista, että henkilökohtaisia tietoja tulee lakisääteisesti luovuttaa viranomaisten pyynnöstä tai oikeustoimia varten.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämistä rajoissa.

REKISTERIN NIMI: Jaroar asiakasrekisteri

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisterin tiedot voivat sisältää:

  • Henkilön etu- ja sukunimen
  • Sähköpostiosoitteen
  • Muut käyttäjän antamat tiedot kuten osoitetiedot

Nämä tiedot kerätään käyttäjältä hänen rekisteröityessään, tehdessään ostoksia tai käyttäessään palvelua. Tietoja säilytetään sen aikaa kuin on asianmukaista tai kunnes uutiskirjeen tilaaja peruu tilauksensa tai pyytää omien tietojensa poistamista.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat Optimal Factor Oy:n käytössä eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille suoramarkkinointiin tai muihin tarkoituksiin ilman käyttäjän lupaa. Yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan tehdä yhteistä markkinointia tai yhteistyökumppani voi avustaa markkinoinnin tai viestinnän toteutuksessa, mutta silloinkaan tietoja ei luovuteta yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön ja asiasta tehdään salassapitosopimus yhteistyökumppanin kanssa.

Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan huolellisuutta ja luottamuksellisuutta. Rekisterinpitäjä pääsee käyttämään tietoja käyttämällä Jaroarin tai Optimal Factor Oy:n käyttäjätunnusta ja salasanaa. Rekisterinpitäjä käyttää webhotellipalvelua, jossa on SSL-salaus.

Verkkosivustolla jaroar.com käytetään sähköpostilistan ja uutiskirjeen ylläpitämiseen sekä tiedottamiseen yhdysvaltalaista MailChimp-palvelua. Tällöin tiedot voivat siirtyä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Lisätietoa MailChimpin tietosuojasta saat tarkemmin osoitteesta www.mailchimp.com/legal. Käyttöoikeus MailChimp -palveluun on rajoitettu käyttäjätunnuksilla ja salasanoin ja käyttöoikeus palveluun on vain Optimal Factor Oy:lla sekä mahdollisilla yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa tehdään salassapitosopimus.

Verkkosivusto jaroar.com käyttää apunaan myös Googlen työkaluja, kuten Google Analytics, parantaakseen asiakaskokemusta ja tuottaakseen paremmin asiakkaille kohdistettua sisältöä. Käytämme myös Facebookia, Instagramia ja Pinterestiä sosiaalisen median markkinoinnissa. Nämä työkalut käyttävät evästeitä, joiden avulla pyritään paremmin tuottamaan asiakaskohtaista sisältöä ja parantamaan käyttäjäkokemusta.

TARKASTUSOIKEUS

Henkilötietolain mukaan käyttäjä voi tarkistaa mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja tietojen pyytäjän allekirjoituksin osoitteeseen Optimal Factor Oy, c/o Emu Growth Partners, PL 1188, 00101 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen support (at) jaror.com.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Hänellä on myös oikeus oikaista tai poistaa tietonsa.

  1. EVÄSTEET

Sivustolla jaroar.com kerätään myös yleisesti teknisiä tietoja palveluiden käyttöön liittyen. Tällaisia tietoja voivat olla IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, laitteen tiedot ja sijaintitiedot. Näitä tietoja käytetään verkkosivujen toimivuuden kehittämiseksi. Tietoja ei käytetä henkilöllisyyden selvittämiseen tai markkinointiin, ainoastaan yleisellä tasolla palvelun kehittämiseen liittyen.

Sivustolla käytetään ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeitä käytetään, jotta verkkosivustoa voidaan parantaa sekä tarjota parempaa ja yksilöllisempää palvelua ja kohdentaa markkinointia käyttäjille. Evästeitä käytetään myös käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Kohdennetussa markkinoinnissa käytetään mm. Facebookia, Instagramia ja Google Analytics-palveluita. Sivustolla on myös yhteistyökumppaneiden Affiliate-markkinointiin liittyviä linkkejä. Emme ota vastuuta näiden palveluiden / tuotteiden tarjoajien myymistä palveluista / tuotteista. Palvelun käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä hyväksymästä evästeitä aktivoimalla selaimensa asetus, jolla evästeet hylätään. Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää kaikkia verkkosivuston osia.

Evästeiden avulla kerätään yleisellä tasolla (ei siis yksittäisen käyttäjän tasolla) tietoja myös siitä, että miten kauan www.jaroar.com sivuston vierailijat viipyvät sivustolla ja miten markkinointia, sivuston toimivuutta ja optimointia voidaan kehittää.

  1. REKISTERINPITÄJÄ

Optimal Factor Oy, c/o Emu Growth Partners, PL 1188, 00101 Helsinki.

Y-tunnus 2806623-9

TIETOSUOJA-ASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ

Mari Toikka

Sähköposti: support (at) jaroar.com

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistä tai rekisterin ylläpidosta, niin olethan yhteydessä.

Copyright © Jaroar 2018-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.